gazelle

 

Montelada S&B je ovlašćeni distributer i serviser GAZ lakih dostavnih kamiona od 2003 godine . U prilici smo da vam ponudimo nove modele Gazelle Next , koji uz veoma pristupačnu cijenu nude izvrstan kvalitet , koji garantuju ugrađeni sklopovi od priznatih svjetskih proizvođača od Cummins motora , ZF , Bosch , Sach , Tirstan , SKF , Magna , Rubena , Hoerbiger , TRM , Anvis … i garancije od 36 mjeseci !

Sjedište GAZ Grupe se nalazi u Rusiji u gradu Nižnji Novgorod i ona je ruski konglomerat koji sadrži 13 proizvodnih postrojenja u osam regiona Rusije, kao i prodajne salone i servis. GAZ Grupa proizvodi laka i srednja komercijalna vozila, kamione , autobuse, automobile, opremu za izgradnju puteva.

GAZ Group je holding kompanija konsolidovana sa QAO GAZ, okuplja više mašinskih sektora koji su pridružnice OJSC GAZ.

Lider je komercijalnog tržista komercijalnih vozila i zaokuplja 50% segmenta prodaje lakih komercijalnih vozila i skoro 75% segmenta prodaje autobusa. Glavni proizvod koji obeležava kompaniju je lako komercijalno vozilo nove generacije GAZelle NEXT. Gaz Group je lider u auto industriji što se tiče kreiranja i proizvodnje eco-friendly tipova vozila, uključujući vozila sa alternativnim vidom napajanja gorivom.

GAZ Grupa je podeljena u šest divizija, koja ima svaka svoju pod proizvodnju a jedna od njih je i Gorky Automobile Plant glavna karika grupe, koja privređuje više od pola finansijskog obrta cele GAZ grupe.

Gaz grupa konstantno radi na poboljšanju volumena proizvodnje i implementiranju novih tehnologija.

Zajedničke projekte izvodi sa kompanijama Volkswagen/Skoda, General Motors i Daimler, pa je tako GAZ renovirao preko 200.000 kvm proizvodnog pogona i logističke oblasti i utvrđen je novi trening centar.

GAZ proizvodi i varijante kamiona sa 4×4 pogonom , pogodnih za sve poslove na nepristupačnim terenima .

Back to top